nedelja, 6. marec 2011

Venetian Masks








































































































































.

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ovca, vsakič ko pogledam tvoje noro lepe fotke ne morem kaj, da ne bi pomislila, da si lahko hvaležna svojemu bivšemu za vse packarije. Brez tega ne bi nikoli našla svojega fotografskega talenta s katerim lepšaš dneve tudi vsem nam! Prfektna si!

Meta

M pravi ...

Hvala za lep in hkrati zabaven* izlet v Benetke. Že nekaj pravim, da si jih bom enkrat privoščila v tem času ... pa vedno prevlada kaj drugega. Enkrat pa res.

*petelin v kajaku je enkraten ☺

Ovca pravi ...

Meta, saj veš "što ne ubija jača!" :-)

M - nam se vedno obnese, da pustimo avto v Punta Sabbioni. To je na drugi strani lagune. Tam je parkirišče, nobene gužve in težav s parkiranjem. Od tam greš z vaporetom direktno na trg San Marco in se potem vandraš po zame najlepših uličicah do Fondamenta Nuove. Tam spet skočiš na vaporeto in lahko izstopiš še na otoku Murano ali Burano. S tem se izogneš glavni turistični transferzali in izogneš gužvi.Tudi včeraj nam je to uspelo. Benetke so pa itak vedno čarobne. Jaz si jih želim doživeti v megli.

jackie pravi ...

ko gledam tvoje fotke beneških mask, bi se skorajda spozabila in se kljub svojemu neprenašanju gneče, najraje podala v benetke :)

draga ovca, čestitam, res znaš!

matilda pravi ...

Pohvale za hrabrost... Benetke v času karnevela.