iz Turčije, ki imajo okus po slivah (to je pri tukajšnji hrani bolj izjema kot pravilo) so prišle tudi na sever.
Ko jih zarolam v testo, ki ga naredim tako da:
- 2 jajci razžvrljam s ščepcem soli, dodam pol kilograma skute in 16 žlic ostre moke
in kuhane prelijem z na maslu prepraženimi kruhovimi drobtinami in posujem s cimetovim sladkorjem
nastanejo češpovi knedli, ki jih tako hitro zmanjka, da jih nikoli ne uspem slikat.
Ko jih zarolam v testo, ki ga naredim tako da:
- 2 jajci razžvrljam s ščepcem soli, dodam pol kilograma skute in 16 žlic ostre moke
in kuhane prelijem z na maslu prepraženimi kruhovimi drobtinami in posujem s cimetovim sladkorjem
nastanejo češpovi knedli, ki jih tako hitro zmanjka, da jih nikoli ne uspem slikat.
Ni komentarjev:
Objavite komentar