sreda, 1. oktober 2008

Pomlad in jesen




.

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kaksne barve!! A ti lahko tisto s soncnicami ukradem za moj facebook? Bom navedla, da si ti avtor.

Zgleda, da me tole irsko vreme fajn zdeluje, vidim nekaj barvnega in se skoraj onesvestim od navdusenja (padem v zveniment, bi rekel Andrej).

Lep pozdrav iz mrzlega Dublin

Patricija

Ovca pravi ...

Zivjo!

Seveda lahko, ti bom fotko poslala po mailu.
Da se ne boš samo ti hvalila z vremenom, tudi mi imamo prvo jesensko neurje. Po noro lepem septembru, brez vetra in dežja imamo zdaj dež in 6 boforov vetra. No, ni še dramatično ampak začelo se je.

Uh, Mlakar, veš da ga imam na ipodu in tečeva skupaj. Pa Balaševič tudi paše v tole ravnino.

Pozdrav okoli ovinka

Barbara

Anonimni pravi ...

Ojla, ne samo da si slikala moje barve, ampak si slikala tudi moje rože - sončnica!!! :))) Pri meni je vse v znamenju sonca, saj ga tudi pri nas, malček južneje, primanjkuje. Da se tudi jaz pohvalim z bruseljskim vremenom: 10 stopinj, veter in celo zaplatica jasnine danes predvečer med dežjem in dežjem :))) Barbi, menda me v soboto v Benetkah čaka sonce. Prideš veslat??? ;))) Rabim rikšo, samo tokrat bova dva :)))

Suzana

Ovca pravi ...

Draga Suzana, kako zelo ti privoščim sonček, Benetke, dvojino, tudi kakšen gondoljer s šampanjcem se bo prikazal, boš videla! Uživaj, koliko moreš, bom mislila nate, ko bom v nedeljo laufala po sipinah. Trikrat lahko ugibaš kakšna je vremenska napoved. In ja, sevedam tudi Benetke s kajakom še pridejo na vrsto. Greš zraven? Samo brez štrika! ;-).

Anonimni pravi ...

Bravo coprnce iz severa! Ovca, brezmejna opica... predlagam, da odprete kakšen vremenski blog, da bomo na jugu na tekočem kakšno vreme nam pošiljate! Veter je že prispel :-).

Pozdrav,

Mojca