sreda, 7. maj 2008

Zamah



.

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

...in vdih in spet zamah, ja takole potujemo vsak po svoji reki. Nič zato, če je treba kdaj narediti dva vdiha, pa zavoj, mogoče celo eskimo obrat, važno je da prisluhnemo srcu. Ni res?

:-) pravi ...

je res! in zraven so pomembna očala skozi katera gledamo... in včasih si jih moramo malce sneti! ;-)

Anonimni pravi ...

Hej Ovca tole si pa dobro zamahnila! Iz blogerke Ovce si se spremenila v tekaško Kokoško in evo, v cilj na teku Trojk si priveslala z Jankovičem v roki. Sej te ni več za spoznati :-))))).
Dej no, objavi kakšno sliko Zokija!

Anonimni pravi ...

V soboto sem te v cilju klicala pa si bila tako obkrožena s fotografi (in županom), da nisi slišala, potem si pa poniknila. Te pa tukaj pozdravljam in želim uspešne zamahe še naprej. Pa pritiske na fotografski sprožilec tudi!

Anonimni pravi ...

...ker septembra čaka Berlin? Dva maratončka v letošjem letu sta odlično izhodišče!

Ovca pravi ...

Hvala vsem za komentarje in lepe želje! Spet sem Ovca. Za sončnimi očali, na severu je namreč izbruhnilo poletje. Z županom so nas slikali drugi, tako da svojih fotk nimam. Jesen je še neznanka ampak v Berlin na maraton zagotovo ne grem. No, mogoče navijat in slikat :-).

Anonimni pravi ...

Kokoškasta Ovca, vidim, da si moj nasvet, da se na trojkah nasmej kakšnemu petelinu za fotoaparatom upoštevala. (http://www.fotobanka.si/tektrojk08/gallery.php?action=show_custom&id=1978&cat=8)

Anonimni pravi ...

http://www.fotobanka.si/tektrojk08/
gallery.php?action=show_custom&id=
1978&cat=8